Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Apple’ın mobil işletim sistemi iOS 7.1.1′e i0n1c adındaki bir hacker tarafından Jailbreak yapıldı.
Teknoloji devi Apple’ın mobil işletim sistemi olan iOS’ten Jailbreak haberleri gelmeye devam ediyor. iOS 7.1 güncellemesinden sonra oluşan hatalardan dolayı iOS 7.1.1 güncellemesi yayınlanmıştı. Gelen son bilgilere göre en güncel olan iOS 7.1.1 sürümüne i0n1c adındaki bir hacker tarafından Jailbreak yapıldı.

ios 7.1.1 jailbreak çok yakında gelebilir
ios 7.1.1 jailbreak çok yakında gelebilir

Apple’ın Haziran ayında gerçekleştireceği WWDC 14 etkinliğinde iOS 8‘i tanıtılabileceğinden dolayı hackerler tarafından iOS 7.1.1‘in Jailbreak aracının yayınlanmayacağını düşünülmekteydi. Kısa süre önce hacker i0n1c, iPhone 5c modelinde iOS 7.1.1 Jailbreak işlemini gerçekleştirmiş. Halen yapılan işlemin tam olarak sorunsuz olmadığından dolayı bir araç yayınlanmadı.
Ayrıca winocm adına sahip bir hackerda iPhone 4 üzerinden iOS 7.1.1 Jailbreak işlemini yapmayı başarmış. İlerleyen zamanlarda yayınlanabileceği iOS 7.1.1 Jailbreak aracının yayınlanmama ihtimali de bulunuyor. Ayrıca Apple’ın WWDC 14′te iOS 8′i tanıtıp tanıtmayacağı merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib