Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Yağ yakma için diyetisyenler hatta zayıflamak üzerine televizyonlarda her gün yeni bir program yayınlanmaktadır. Oysa ki bu programlarda da dahil hiç bir yerde verilmeyen ipuçlarını vermek istiyoruz. Önerdiğimiz yöntemleri kullanarak hızlı bir şekilde fazla yağlardan kurtulmaya başlayabilirsiniz. Hızlı bir şekilde yağ yakmaktan kastımız 2 haftada şu kadar kilo verin, 3 haftada bu kadar kilo verin demiyoruz. En sağlıklı yöntem ile gerekirse 5 ayda yağ yakma ipuçlarını veriyoruz. Hiçbir zaman x günde zayıflarsınız kelimesini dikkate almamanız gerekiyor. Çünkü her insanın farklı bir metabolizma hızı ve ona göre yağ yakma hızı vardır.
Yağ Yakma Sürecinde Egzersiz Yapmak veya Ağırlık Kaldırmak
Öncelikle metabolizmayı hızlandırmak için beslenme şeklinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Metabolizmayı hızlandırmak için sebze ve meyve tüketimini arttırıp, karbonhidrat alımını azaltmanız gerekiyor. Haftanın 5-6 günü çok az karbonhidrat alıp, 1-2 günü ise istediğiniz gibi beslenerek hem metabolizmayı hızlandırır hem de… yağları yakar ve kas yapmaya başlarsınız. Bunun için ise günlük düzenli spor yapılması gerekiyor. Özellikle erkekler için basit ağırlık çalışmaları sonucunda yağları kasa çevirebilirsiniz. Bayanlar için ise daha çok egzersiz hareketleri öneriyoruz. Yağlar kasa çevrilirken 5-6 gün boyunca yağ yakma işlemini hızlandırıp, 1-2 gün ise tam aksine çalışmanın etkisi ile alınan yağlar kasa çevrilecektir. Tabii ağırlık kaldırırken yağ yakma için önemli olan, çalışma yapılan bölgede yanma olana kadar 3 set şeklinde yapılmalıdır. Fakat kaslarınızı olduğu gibi korumak ve vücut yapınızı korumak için ise yanma olmadan 3 set halinde çalışmalar günlük devam edilmelidir.





Yağ yakma ve Beslenme
Yağ yakma için özellikle yağlı besin kaynaklarının alımına dikkat edilmesi gerekiyor. Örneğin süt içmek yararlıdır fakat yarım yağlı hatta yağsız süt seçilmelidir. Fastfood ürünleri tüketimini tamamen bırakmalısınız. Kullanılan haftalık yağlar ve diğer sayılamayacak birçok zararlı içerik nedeni ile tavsiye etmiyoruz.
Yağ Yakma Sürecinde Alınması Gereken Günlük Kalori Miktarı
Günlük ihtiyacınız olan kaloriden fazlasını almamanız kilo vermenizde sizlere yardımcı olacaktır. Vücut gerekli enerji miktarını bulamadığında yağ yakmaya başlayacaktır. Normalde alınan enerjinin 3 te 2 si tavsiye edilmektedir. Hatta bu yöntem kullanılarak kas yapmak yerine vücudunuzu fit tutabilirsiniz. Kahvaltı öğününde dilediğiniz kadar enerji alabilir veya dilediğinizi yiyebilirsiniz. Sabah alınan her şey gün içinde tamamen harcanacaktır. Yalnızca diğer öğünlerde alınan yağ ve kaloriye aşırı dikkat edilmelidir. Özellikle diğer öğünlerde lifli besinler alınması metabolizmayı da düzene sokacaktır. Bu sayede yağ yakma konusunda bir adım daha atmış olacaksınız. Ara öğünlerde alınacak enerji vücudunuzu zinde tutmaya yardımcı olacaktır. Tek bilinmesi gereken ise, ara öğün saatlerini düzenlemeniz gerekmektedir. Her gün aynı saatte yeme alışkanlığı da zayıflamanızda yardımcı olacaktır.
Bunların dışında diyelim ki, herhangi bir diyet programınız var ve kilo vermenizde yardımı olmadı. Sizde bir süre ara vermekte yarar olduğunu düşündünüz. Belli bir süre sonra aynı diyet programını uygulamak istediniz. İşte o an hata yaptınız demektir. Araştırmalara göre aynı diyeti ikinci kez uygulamak kilo verme sürecini zorlaştırırken, kilo alımını kolaylaştırdığı görülmüştür. Vücut ikinci defa uygulanan yöntemi artık kabul etmediği anlaşılmıştır. Sonuç olarak yukarıda verdiğimiz pratik yağ yakma ipuçlarını uygulayarak hızlı bir şekilde kilo verebilir fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib