Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki ne biz yetişebiliyoruz ne de kullanıcılar. Şimdiki harika programımızın adı Veency. 
Bildiğiniz gibi teamviewer ile ipad veya iphone’den bilgisayarımızı yönetebiliyoruz. Şimdi ise bilgisayardan ipad veya iphone’yi nasıl kontrol edeceğimizi göstereceğim.
Öncelikle bu işlemi jailbreklı ios’larda yapabiliyoruz. Jailbreak nasıl yapılır adlı video’yu izleyerek jailbreak yapabilirsiniz.
Haydi başlayalım.
1. Öncelikle bilgisayarımıza TightVNC programını indiriyoruz. indirmek için tıklayınız.
2. TightVNC kurulumu basit bir kurulum ama yardım almak isterseniz “TightVNC nasıl kullanılır?” adlı makalemize gös atabilirsiniz.
3. TightVNC’yı kurduktan sonra goreceksiniz ki ip adresi girmemiz gerekiyor. Bu ip adresini bulmak için ipad’den settings’e girip internet bağlantımızın yanındaki oka tıklıyoruz.


4. İp adresimizi DHCP’den görebilirsiniz. Eğer elle vermek istiyorsanız “Static” yazan butona tıklayıp elle yapılandırabilirsiniz.


5 . Cydia’yı açıyoruz. Search kısmına gelip veency yazıyoruz.


6.  Uygulamaya tıklayıp install yapıyoruz. Ve gelen ekranda `Confirm`e tiklayip yukluyoruz.


7. Kurulum bitince `Restart the springboard` diyoruz.


8. Ve programimiz kuruldu.
9. ipadimizin ip adresini 4.adimda öğrenmiştik. Şimdi bu ip adresini TightVNC Viewer programımıza giriyoruz ve connect diyoruz.


10. Cihazınızda bir pop-up çıkacak. “Accept” diyerek kabul ediyoruz. Ve ekran karşınızda.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib