Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

iOS 7 için Jailbreak bekleyen kullanıcıların, iOS 7.0.4 güncellemesini yüklemelerinde hiç bir sakınca olmadığı Twitter üzerinden duyuruldu. Ayrıntılar haberimizde.



15/11/2013 09:00
iPhone, iPad ve iPod Touch için iOS 6.1.2 sürümünden beri beklenenJailbreak, bir türlü yayınlanamamıştıiOS hackerları Apple'ın iOS 6.1.3 ve6.1.4 sürümlerinde Jailbreak işleminin gerçekleştirilmesini sağlayan güvenlik açıklarını kapattığını, bir sonraki sürüm yani iOS 7 için yeni açıklar bulmaya çalıştıklarını açıklamıştı.
iOS 7'nin yayınlanmasından kısa bir süre sonra iOS hackerları Jailbreakişlemi için müjdeli haberi duyurmuştu. Ancak bu işlem için gerekli olan aracıyayınlamamışlardı. Sistemde yaşanan sorunlardan dolayı neredeyse ikihaftada bir güncelleme yayınlayan AppleiOS hackerlarının korkulu rüyası haline gelmişti. Çünkü Apple'ın yeni güncellemeler ile sistemde bulunan veJailbreak işlemine izin veren güvenlik açıklarının kapatılmasından korkuluyordu.



Dün gece küçük çaplı iOS 7.0.4 güncellemesi yayınlayan Apple, bu korkulara bir yenisini daha eklemişti. Ancak iOS hackerlarından@iH8sn0wTwitter üzerinden iOS 7.0.4'te Jailbreak işlemine izin veren güvenlik açıklarının kapatılmadığını açıklaması Jailbreak meraklıların yüreğine su serpti.
Eğer iOS 7 için Jailbreak bekliyorsanız gönül rahatlığı ile cihazınızı iOS 7.0.4'e yükseltebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib